Vas zanima, koliko stane Citroen Jumpy?
| Članek je bil prebran 932 views krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

O modelu

Najprej nekaj besed o tem, kaj vse nudi novi Citroen Jumpy.

slika-jumpyGre za izjemno priročno in lepo oblikovano gospodarsko vozilo. Zanj se odloča veliko podjetij, ki od svojega dostavnika pričakujejo praktičnost, zmogljivost, varnost in vsestranskost. Povrh vsega je Jumpy še udoben in izjemno priročen, ko ga je treba parkirati – ni prevelik niti premajhen, lahko ga uporabljamo tako v mestnih središčih kakor v prostornejših industrijskih conah. Gre za racionalno in praktično vozilo, ki pa je tudi lepo oblikovano in udobno. Mnogi se zanj odločijo potem, ko so ga preizkusili na cesti. Voznike navdušuje predvsem položaj med vožnjo, ki je primerljiv s položajem v enoprostornem vozilu – Jumpy je torej tako udoben, da boste v vožnji z njim pozabili, da gre za dostavno oziroma gospodarsko vozilo.

Da bi bil še bolj praktičen in do uporabnika prijazen, so pri Citroenu ta model opremili s širokimi stranskimi in zadnjimi vrati, ki se odpirajo do 180 stopinj. Stranska vrata se odpirajo drsno in omogočajo enostavno nalaganje s strani. To bodo še zlasti cenili vsi tisti, ki bi želeli s tem vozilom voziti tudi večje kose pohištva, opreme, itd.

Za varnost so to vozilo opremili z nekaterimi naprednimi sistemi za pomoč pri vožnji. Na ta način vožnja ni samo udobna, ampak tudi mirna in brezskrbna. Med najbolj priljubljenimi sistemi so Grip Control (za zagotavljanje optimalne pogonske moči v raznovrstnih okoliščinah) in pomoč pri speljevanju navkreber (da vam avtomobil nikoli več ne bo lezel nazaj, ko to ne boste želeli). Jumpy je povrh vsega opremljen tudi s tehnološkimi dodatki za zabavno in povezano vožnjo (Connecting Box).

Koliko stane Citroen Jumpy?

Če vas zanima, koliko boste morali odšteti za ta priljubljen Citroenov model, potem si aktualne cene za posamezne različice tega vozila oglejte tule: Jumpy katalogi in ceniki. Pri tako veliki in pestri ponudbi bodo tudi najbolj zahtevni vozniki oziroma kupci gotovo našli pravo izbiro za svoj žep.

© 23. 07. 2018 - hy.si. Oglaševanje.